Ваш кошик порожній :(
11756
Виробник:
Yoshihiro
4257.00 грн
Країна походження
Виробник
Yoshihiro
Всі характеристики
Акції та знижки
Відправлення посилок о 16.00

Представлений 46-ти шаровий кований клинок ручної роботи серії Hammered Damascus Steel для виготовлення ножа Santoku, виробництва Yoshihiro Cutlery (Японія). Слово «Сантоку» (Santoku) перекладається як «три добрі речі», точніше «три благодійники», буквально позначаючи три варіанти використання такого типу ножа – різати, рубати та кришити. Сантоку - це один з найпоширеніших типів японських кухонних ножів, що використовуються, фактично за своїм призначенням - аналог нашого шеф-ножа. Довжина клинка кухонного ножа Santoku може бути від 105 мм до 180 мм, найпоширеніший розмір – 165 мм за клином. Це кухонник із специфічною конфігурацією леза. Лінія ріжучої кромки у Санток практично пряма, з невеликим підйомом до вістря. Це дозволяє нарізати продукти з великим комфортом, а також спрощує процес заточування. Широка голомінь Сонтоку виключає контакт руки з поверхнею столу, а також дозволяє використовувати ніж як імпровізовану лопатку для накладання нарізаних продуктів. Санток дуже близький по строю клинка до Юсубам (Usuba) або Накірі (Nakiri), але на відміну від них все ж таки має вістря. Сантоку має двостороннє заточування і дуже тонкий по товщині клинок (як правило, від 1,2 до 2,5 мм), що дозволяє йому буквально провалюватися в продукт, що розрізається. Цей ніж дуже добре адаптується до всіх основних завдань європейської кухні і якщо Ви хочете мати тільки один японський ніж, то найбільш функціональним вибором буде Santoku.
Представлений клинок із серії Santoku Yoshihiro серії Hammered Damascus Steel для виготовлення кухонного ножа Petty має двостороннє заточення, за спусками 50/50. Підведення клинка виконані з асиметричним заточенням 70/30 під праву руку. Не виключає роботу лівою рукою. Довжина його леза - 180мм, висота 45мм, товщина в обусі 2мм, загальна довжина заготівлі клинка з хвостовиком - 265мм. Сам клинок має багатошарову (46 шарів) структуру з центральним сердечником з японської нержавіючої сталі VG-10, твердість який становить понад 60 одиниць за шкалою Роквелла. Центральний шар надзвичайно міцний, може бути загострений екстремально гостро і при цьому здатний утримувати гостроту ріжучої кромки протягом тривалого часу. Обкладки зроблені з більш м'яких марок нержавіючої сталі, вони утримують тонкий середній шар від зламу, забезпечують гнучкість клинку. Лезо виковане з 46-шарової домашньої сталі, має дуже стильний вигляд і водночас дуже функціональне. Структура клинка виключно ефективно перешкоджає опору продукту, що розрізається, і запобігає прилипання їжі до краю леза. Клинок заточений і після запакування в ручку – повністю готовий до використання.
Ножі виробництва компанії Yoshihiro Cutlery представлення не потребують. Це дуже відомий та іменитий виробник японських кухонних ножів, що має 700-річну історію підприємства, зі своїми традиціями, династіями та старовинними секретами виготовлення різноманітного ріжучого інструменту. Останні сторіччя Yoshihiro Cutlery зорієнтована на виробництво кухонних ножів. В асортименті компанії є понад 600 найменувань різних видів ножів, що використовуються на кухні як професійними кухарями, так і простими домогосподарками. Yoshihiro Cutlery виробляють як ножі з одностороннім, так і з двостороннім заточенням. Використовуються тільки високовуглецеві сталі, загартовані до екстремально високих показників твердості такі як Suminagashi Blue Steel, Suminagashi White Steel, Super Blue Steel, Kasumi White Steel, VG-1, VG-10. Тобто. залежно від сфери використання, у ножах Yoshihiro Cutlery широко варіюються властивості різних сталей від чистих вуглець до хромовмісних нержавіючих, але завжди виключно високої якості.
Yoshihiro Cutlery незмінно займає провідні місця у світових рейтингах виробників кухонних ножів, як правило, випереджаючи в них навіть найвідоміших виробників різального інструментів, таких як Yaxell, Shun Cutlery, Tojiro, Miyabi та багатьох інших.
Клинок Santoku Yoshihiro серії Hammered Damascus Steel виготовлений вручну досвідченими майстрами в Японії, і ми рекомендуємо цей ніж, як кухарям-аматорам, так і досвідченим професіоналам, які дійсно можуть оцінити виключно високу якість японської майстерності і одержимі традиційними японськими ножами. При заточенні даного клинка необхідно уникати використання неякісних абразивних брусків, потрібно намагатися використовувати тільки високоякісні японські точильні камені.

Характеристики:
Країна походження Японія
Виробник Yoshihiro Cutlery
Тип Santoku
Довжина леза 180 мм.
Висота леза 45 мм.
Товщина клинка 2 мм
Загальна довжина 265 мм
Сталь VG-10
Особливості конструкції заточений, 70/30 по підводу
Монтаж Під всадний монтаж
Вага 100 грам

Леза

Країна походження
Виробник
Yoshihiro
Марка сталі
Твердість
Вид монтажу
Довжина леза, мм
Товщина леза, мм
Висота леза, мм
Вага
Reviews: 0

Відгуків про цей товар ще не було.

Питань: 0

Немає запитань про цей товар.

Схожі товари
11979
Лезо Necker 70/ScZ 12C27
Лезо Necker 70/ScZ 12C27
1242.70 грн
12000
Лезо BRISA Chef 160 12C27/F
Лезо BRISA Chef 160 12C27/F
1672.70 грн
12114
Лезо Skinner 95 12C27
Лезо Skinner 95 12C27
1156.70 грн
12115
Лезо Bobtail 80/F 12C27
Лезо Bobtail 80/F 12C27
1 review
1414.70 грн
12318
Клинок Brisa Paring 90
Клинок Brisa Paring 90
399.90 грн
12507
Японське лезо Migaki Deba Tosa
Японське лезо Migaki Deba Tosa
4474.15 грн
12512
Лезо BRISA Polar 85
Лезо BRISA Polar 85
490.20 грн