Ваш кошик порожній :(
11226
1219.91 грн
Країна походження
Виробник
Всі характеристики
Акції та знижки
Відправлення посилок о 16.00

Клинок для виготовлення ножа.

Слово «Сантоку» (Santoku) перекладається як «три добрі речі», точніше «три благодійники», буквально позначаючи три варіанти використання такого типу ножа – різати, рубати та кришити. Сантоку - це один з найпоширеніших типів японських кухонних ножів, що використовуються, фактично за своїм призначенням - аналог нашого шеф-ножа. Довжина клинка кухонного ножа Santoku може бути від 105 мм до 180 мм, найпоширеніший розмір – 165 мм за клином. Це кухонник із специфічною конфігурацією леза. Лінія ріжучої кромки у Санток практично пряма, з невеликим підйомом до вістря. Це дозволяє нарізати продукти з великим комфортом, а також спрощує процес заточування. Широка гомілка Сонтоку виключає контакт руки з поверхнею столу, а також дозволяє використовувати ніж як імпровізовану лопатку для накладання нарізаних продуктів. Санток дуже близький по строю клинка до Юсубам (Usuba) або Накірі (Nakiri), але на відміну від них все ж таки має вістря. Сантоку має двостороннє заточування і дуже тонкий по товщині клинок (як правило, від 1,2 до 2,5 мм), що дозволяє йому буквально провалюватися в продукт, що розрізається. Цей ніж дуже добре адаптується до всіх основних завдань європейської кухні і якщо Ви хочете мати тільки один японський ніж, то найбільш функціональним вибором буде Santoku.

Даний представлений екземпляр клинка під виготовлення ножа є найменшим за розміром з усіх Санток. Тому його не можна віднести до категорії шеф-ножів, з якими зазвичай асоціюються ножі цього типу. Це гарний кухонний універсал, яким можна зробити більшість операцій на кухні. Дуже тонке заточування менше, ніж 10 градусів зі зведенням у нуль не дозволить розрізати, наприклад, заморожені продукти. Але у випадку, якщо Вам потрібен гострий ніж, як бритва (для помідорів, житлової яловичини і т.п.) ніж з представленого клинка - це те, що потрібно.

Представлений клинок для виготовлення кухонного ножа Санток має двосторонню заточку. Довжина його леза – 105мм, висота 28мм, товщина у обусі 1,2мм, загальна довжина з хвостовиком – 140мм. Сам клинок має тришарову структуру. Середній шар – робочий та виготовлений із нержавіючої сталі VG-1 – стартової модифікації загальновідомої марки VG-10, розробленої спеціально для застосування у ножовій тематиці. Середній шар загартований до твердості 60HRC і забезпечує неймовірно високу гостроту ножа і стійкість до затуплення. Обкладки зроблені з м'якої нержавіючої сталі, вони утримують тонкий середній шар від зламу, забезпечують гнучкість клинку. Клинок заточений і після запакування в ручку – повністю готовий до використання.
Країна походження Японія
Тип Сантоку
Довжина леза 105 мм.
Висота леза 28 мм.
Товщина клинка 1,2 мм.
Загальна довжина 145 мм
Сталь VG-1
Особливості конструкції заточений, зведення в нуль
Монтаж Під всадний монтаж

Леза

Країна походження
Виробник
Марка сталі
Твердість
Вид монтажу
Довжина леза, мм
Товщина леза, мм
Висота леза, мм
Вага
Reviews: 0

Відгуків про цей товар ще не було.

Питань: 0

Немає запитань про цей товар.

Схожі товари
11369
Лезо MG S150
Лезо MG S150
1801.70 грн
11370
Лезо MG S200
Лезо MG S200
2214.50 грн
11371
Лезо Brisa Carver 150 12C27
Лезо Brisa Carver 150 12C27
1285.70 грн
11979
Лезо Necker 70/ScZ 12C27
Лезо Necker 70/ScZ 12C27
1242.70 грн
12000
Лезо BRISA Chef 160 12C27/F
Лезо BRISA Chef 160 12C27/F
1672.70 грн
12114
Лезо Skinner 95 12C27
Лезо Skinner 95 12C27
1156.70 грн
12115
Лезо Bobtail 80/F 12C27
Лезо Bobtail 80/F 12C27
1 review
1414.70 грн
12318
Клинок Brisa Paring 90
Клинок Brisa Paring 90
399.90 грн