Ваш кошик порожній :(
13173
Виробник:
Rs
1350.20 грн
Країна походження
Японія
Твердість
61 HRC
Всі характеристики
Акції та знижки
Відправлення посилок о 16.00
Кухонний японський ніж Kiridashi Kogatana (односторонній)


Японський ніж для різьблення Kiridashi Kogatana.з одностороннім заточуванням під праву руку.

Японський універсальний кований ніж для різьблення Kiridashi Kogatana має габаритні розміри 160х18мм та товщину 3мм. Слово Kogatana позначає будь-який ріжучий інструмент у широкому значенні слова, аж до меча, а Kiridashi – вказує на тип стамесочного заточування. з Shirogami, який загартований до твердості 61 HRC. Ніж має правостороннє підведення під кутом 20 градусів. Спуск ножа Kiridashi Kogatana виконаний трохи увігнутим, що полегшує заточування та догляд за ножем. Основна частина ножа покрита чорнінням зменшення впливу чинників корозії. Ніж Kiridashi Kogatana дуже зручний та практичний у використанні не тільки для роботи з деревиною, але й для багатьох інших застосувань. Безумовно, такі ножі досить поширені. Однак виконання у вигляді двошарового ламінату з робочим шаром із сталі Shirogami дає більш широкі можливості при використанні Kiridashi Kogatana. Висока твердість, легкість у заточуванні найтоншого ріжучого шару, стійкість до затуплення та найголовніше – екстремальна гострота, до якої дозволяє заточити цей ніж сталь Shirogami – це основні якості, які роблять ніж Kiridashi Kogatana унікальним.

Існують також ножі Kiridashi Kogatana та з двостороннім заточуванням з тришарового ламінату, а також ножі під ліву сторону.


Країна походження - Японія
Твердість – 61 HRC
Вага – 46 р.
Висота леза - 18мм
Довжина леза - 160мм
Марка сталі - Широгамі (Shiro Kami)
Тип - Kiridashi Kogatana
Товщина клинка - 3мм

Додатково

Країна походження
Японія
Твердість
61 HRC
Вага
46 г.
Висота леза
18мм
Довжина Леза
160мм
Марка сталі
Широгами (Shiro Kami)
Тип
Kiridashi Kogatana
Товщина клинка
3мм
Reviews: 0

Відгуків про цей товар ще не було.

Питань: 0

Немає запитань про цей товар.

Схожі товари