Ваш кошик порожній :(
11873
Виробник:
Yoshihiro
4433.30 грн
Країна походження
Японія
Виробник
Yoshihiro
Всі характеристики
Акції та знижки
Відправлення посилок о 16.00

Ніж Nakiri Yoshihiro відноситься до класу кухонних ножів Nakiri (або Usuba), має характерний для цього різновиду розмір клинка в 170 мм. Висота клинка 45 мм, товщина – 2 мм. Прямокутне лезо ножів Nakiri дозволяє використовувати його не тільки як, власне, нож, але і як імпровізовану лопатку для переміщення нарізаних овочів. Цей ніж дуже гармонійно доповнює мережі японських кухонників, надаючи їм специфічний екзотичний колорит. Нарізку овочів, безумовно, на європейській кухні можна зробити й іншими ножами, тими самими Santoku або Gyuto, проте з Nakiri, виробництва Yoshihiro - це робити набагато комфортніше і практично. Ви вже ніколи не відмовитеся від цього невеликого, але дуже зручного японського винаходу, якщо спробуєте попрацювати хоча б раз.

У даному виконанні ножа Nakiri Yoshihiro використано європейський стиль виготовлення рукояті. Традиційно, японці не приділяють багато уваги оптимізації форми рукоятки та її обробці. Але в цьому випадку, дерев'яна ручка з червоного дерева зроблена технологічно досить трудомістко, під врізний монтаж зі сталевими притинами, на двох заклепках. Довжина рукоятки 120мм. Форма рукоятки добре оптимізована під будь-який хват, дуже добре лягати у долоню. Прітіни нівелюють механічні навантаження в місці стику клинка та рукоятки як вертикальні, так і бічні, виключаючи розхитування клинка у дерев'яних обкладках.

Клинок Nakiri Yoshihiro має традиційну тришарову структуру з внутрішнім шаром VG-10 і обкладками з м'якої сталі. VG-10 одна з небагатьох сталей, розроблена спеціально для застосування в ножовій тематиці. Відмінною особливістю VG-10 є використання кобальту у сплаві. Ця дорога і рідкісна легуюча присадка робить сталь твердішою і в'язкішою. Клинок Nakiri Yoshihiro загартований до 61HRC. Така жорсткість для застосування на кухні є екстремальною. Саме в'язкість сталі VG-10 дає їй можливість зберігати геометрію ріжучої кромки навіть за таких високих показників твердості загартування. Не секрет, що якість однієї і тієї ж марки сталі може відрізнятися залежно від виробника. Контроль якості сталі для клинків Yoshihiro надзвичайно строгий, тому споживчі якості стали VG-10 в клинках Yoshihiro, як правило, значно кращі, ніж у більшості інших виробників.

Небагато про компанію Yoshihiro. Марка Yoshihiro – це авангард виготовлення сучасних кухонних ножів, що поєднує вікове мистецтво традиційних технологій виготовлення японського меча із досягненнями передової металургії.
Філософія компанії Yoshihiro говорить про те, що кожен момент - це унікальна можливість. Один ніж – можна берегти все життя. Фахівці компанії Yoshihiro прагнуть того, щоб цей єдиний ніж був - ножем Йошихіро. Йошихіро перевершує інших в одному з найскладніших навичок для вдосконалення - виготовлення ножів, оскільки краще, ніж будь-хто успадкувала японські традиції краси та досконалості.

Yoshihiro – компанія, яка спеціалізується на виготовленні японських кухонних ножів преміум-класу ручної роботи. Вже понад сто років марка ножів Yoshihiro є провідним постачальником високоякісних кухонних столових приладів у Японії. Проте, лише у 2008 році Yoshihiro почала продавати свої ножі на світовому ринку, пропонуючи понад 600 найменувань японських ножів преміум-класу. Незважаючи на застосування передових технологій на виробничих лініях Yoshihiro, виготовлення кухонних ножів залишається, в основі своєї – ручної, з індивідуальним підходом майстра до кожного клинка. Витоки техніки, яка використовується для створення ножів Йошихіро, походить від середньовічних японських ковалів мечів 14-го століття, які вдосконалювали техніку поводження з вогнем, залізом та водою. Протягом 700 років ковалі мечів поступово переносили свої технології на ножі та дух виробництва японського меча проникнув у створення кухонних ножів.
Кухонні ножі від компанії Yoshihiro є кульмінацією семи вікових традицій, що переплітаються із сучасними інноваціями, натхненими японською винахідливістю.

Додатково

Країна походження
Японія
Виробник
Yoshihiro
Твердість
61 HRC
Вага
170 г.
Висота леза
45мм
Довжина Леза
170мм
Марка сталі
VG-10
Матеріал рукояті
червоне дерево
Тип
Nakiri
Товщина клинка
2мм
Reviews: 0

Відгуків про цей товар ще не було.

Питань: 0

Немає запитань про цей товар.

Схожі товари
11989
Гарда Клітина (мала) бронза