EIKASO Solingen заснована у 1926 році у Золінгені (Німеччина). Майже вікове існування компанії, що виробляє ножі, в одному з найвідоміших регіонів, який славиться наймайстернішими майстрами-ножеділами, саме по собі є гарантією чудової якості. Назва EIKASO є скорочення імені колишнього власника і означає Eickenberg aus Solingen або Айкенберг із Золінгена. У 2014 році бренд EIKASO був придбаний виробничою компанією EDREI і зараз перебуває під її управлінням.
EIKASO Solingen з 1926 року виробляє різноманітні різальні інструменти з тавром «Зроблено в Золінгені», що свідчить про найвищу якість продукції - сталі та елементи рукояті. Вся продукція EIKASO проходить суворий контроль якості незалежно від сфери використання, будь то ножі м'ясника, кухарські ножі, професійні, з кованими лезами або звичайні побутові ножі. При розробці спеціалізованих ножів для обробки м'ясної продукції компанія EIKASO Solingen використовує безліч запатентованих рішень від складу сталі та форми клинка до інноваційного дизайну для покращення ергономічних умов роботи - підвищення безпеки та зниження навантаження на руки, що дозволяє знизити відчуття втоми при тривалому використанні ножа. Як матеріал рукоятки використаний поліпропілен – матеріал, що має протиковзкі властивості, стійкий до впливу зовнішніх агресивних середовищ, у тому числі до гарячої води, грязе- і жировідштовхувальний, надійно і чіпко лягає в руку, що сприяє запобіганню виробничих травм.
EIKASO Solingen з 1926 року виробляє різноманітні різальні інструменти з тавром «Зроблено в Золінгені», що свідчить про найвищу якість продукції - сталі та елементи рукояті. Вся продукція EIKASO проходить суворий контроль якості незалежно від сфери використання, будь то ножі м'ясника, кухарські ножі, професійні, з кованими лезами або звичайні побутові ножі. При розробці спеціалізованих ножів для обробки м'ясної продукції компанія EIKASO Solingen використовує безліч запатентованих рішень від складу сталі та форми клинка до інноваційного дизайну для покращення ергономічних умов роботи - підвищення безпеки та зниження навантаження на руки, що дозволяє знизити відчуття втоми при тривалому використанні ножа. Як матеріал рукоятки використаний поліпропілен – матеріал, що має протиковзкі властивості, стійкий до впливу зовнішніх агресивних середовищ, у тому числі до гарячої води, грязе- і жировідштовхувальний, надійно і чіпко лягає в руку, що сприяє запобіганню виробничих травм.
Показано від 1 до 8 з 8 (всього сторінок: 1)