Ваш кошик порожній :(
13090
Виробник:
Osaka
1320.10 грн
Країна походження
Німеччина
Виробник
Solingen
Всі характеристики
Акції та знижки
Відправлення посилок о 16.00

Ніж EIKASO Solingen жорсткий із лезом 21 см - має короткий, вигнутий, вузький клинок. Задертий вгору обух спрощує вихід ножа з розрізу, а повітряні кишені запобігають прилипанням продуктів - це значно полегшує тривалу роботу з ножем. Леза зі сталі 1.4116 Krupp Stainless Steel (X50CrMoV15) – це високоякісна нержавіюча сталь, виготовлена в Німеччині на підприємствах Thyssen Krupp, загартована до 57 HRC. Ціліснопластикова ергономічна рукоятка із захистом від ковзання та упором під пальці, не боїться вологи і може дезінфікуватися та митися у посудомийних машинах.
Обвалочний ніж – це різальний інструмент, який використовується для відокремлення м'яса від кісток. Саме це призначення визначає ряд специфічних характеристик, які принципово відрізняють обвалювальні від інших типів ножів.
Основними відмінними рисами є насамперед:
- гнучкість клинка (дозволяє чітко обходити вигини кістки, максимальна товщина клинка близько 2мм);
- вузьке лезо, що розширюється до рукояті, стрій клинка подвійним клином (V-подібний переріз і у вертикальній і в горизонтальній площині – звуження від обуха до ріжучої кромки і від п'яти до вістря);
- Комфортна, не ковзна в долоні, рукоятка (як правило, з термопластика) з гардою;
- антибактеріальне покриття;
- клинок із молібден-ванадієвої нержавіючої сталі з високою стійкістю до затуплення.
При обробці м'яса можуть використовувати кілька різновидів інструментів, що ріжуть і рубають. Наприклад, для великих шматків часто застосовують сікач або спеціальну сокиру. При необхідності відокремлення м'яса від кісток повинен використовуватися обвалочний ніж, а для очищення вже готового філе від жил – житловий. Однак фахівці вважають, що класичний обвалочний ніж універсальний, тому що їм зручно «розбирати» і великі шматки туш, і дрібні фрагменти, і відокремлювати філе. Лезо такого інструменту добре гнеться, їм зручно «обминати» навіть дрібні кістки та вирізати жили.
Процес обвалки починається з відділення шматків м'якоті, у яких відсутні кістки. Такі шматки особливо цінні, оскільки їх можна готувати великими цілісними шматками. Далі від кісток відокремлюються дрібніші шматки м'якоті. Обвалочний ніж дозволяє максимально близько «обходити» кістки, м'ясо відноситься до першої категорії за якістю, тому що схоже на приготування більшості ресторанних страв. В останню чергу знімається обріз безпосередньо з кістки. Це найдешевший вид м'яса, що використовується для приготування фаршу. Якщо є необхідність, то жиловка здійснюється лише після відділення м'якоті від кісток. За допомогою обвалочного ножа вдається видалити жили, не розрізаючи шматок м'яса на фрагменти.
Існує багато відомих брендів широко використовуваних обвалочних ножів від найбюджетніших до дорогих елітних найменувань – це Tramontina, Giesser, Dick, Eicker, EIKASO Solingen тощо.
Представлені обвалувальні ножі EIKASO Solingen відносяться до цінового сегмента вище середнього і випускаються в Німеччині (Solingen). Німеччина по-праву вважається лідером із виробництва такого роду спеціалізованого обвалочного ріжучого інструменту.
EIKASO Solingen представлений на світовому ринку обвалювальних ножів вже понад 80 років і для своїх виробів використовує тільки нержавіючу молібден-ванадієву сталь найвищої якості. Це дозволяє тривалий час працювати мечем з найскладнішими тушами і не переживати про можливе його пошкодження. Така сталь забезпечує збереження гостроти заточування на тривалий період, навіть якщо працювати обвалочним ножем доводиться практично в екстремальному режимі.
EIKASO Solingen як матеріал для рукояток використовує каучук і нейлон, що робить їх тактильно дуже приємними, неслизькими навіть в умовах забруднень жиром та кров'ю, екологічно чистими та стійкими до пошкоджень. Ножам EIKASO Solingen не страшні падіння з висоти на тверді поверхні.
При роботі таким інструментом вказівний палець повинен розташовуватися зверху рукояті, великий - охоплювати її і фіксуватися знизу, інші теж розташовуватися знизу. Обвалочний ніж дозволяє видаляти з кісток навіть дрібні частинки м'яса, тому що лезо гнеться і «впритул» обходить кожен твердий елемент.
Обвалювальний ніж також цілком можна використовувати як звичайний домашній кухонний нож. У більшості випадків їм можна чудово працювати як універсальним і використовувати для всіх основних операцій на кухні, аж до нарізки хлібобулочних виробів, овочів і сиру.

Характеристики:
Країна походження - Німеччина
Виробник - EIKASO Solingen
Тип - філейний
Довжина леза – 210 мм;
Висота леза – 20 мм
Товщина клинка - 1,2 мм
Загальна довжина – 330 мм
Тип клинка - моносталь
Сталь - 1.4116 Krupp Stainless Steel (X50CrMoV15)
Твердість - 57HRC
Матеріал рукояті - поліпропілен
Особливості конструкції - заточений, готовий до роботи
Вага – 100 грам

Додатково

Країна походження
Німеччина
Виробник
Solingen
Твердість
57 HRC
Вага
100 г.
Висота леза
20мм
Довжина Леза
210мм
Марка сталі
1.4116 Krupp Stainless Steel (X50CrMoV15)
Матеріал рукояті
Поліпропілен
Тип
Kitchen Knife
Товщина клинка
2мм
Reviews: 0

Відгуків про цей товар ще не було.

Питань: 0

Немає запитань про цей товар.

Схожі товари