Ваш кошик порожній :(
13532
Виробник:
Osaka
1296.88 грн
Країна походження
Німеччина
Виробник
Solingen
Всі характеристики
Акції та знижки
Відправлення посилок о 16.00
Ніж жиловий EIKASO Solingen 16см
Ніж жиловий EIKASO Solingen з лезом 16 см - має клинок з прямим обухом та різким підйомом ріжучої кромки до вістря. Строй клинка у жилового ножа EIKASO Solingen має т.зв. "двій клин", тобто. рівномірне зменшення товщини клинка від п'яти до вістря і від обуха до ріжучої кромки, маючи у двох площинах, у будь-якому поперечному та поздовжньому перерізі – рівнобедрений трикутник. Це технологічно досить складно реалізована під час виготовлення конфігурація клинка, але вона винятково ефективна у роботі. Лезо зроблено із сталі 1.4116 Krupp Stainless Steel (X50CrMoV15) – це високоякісна нержавіюча сталь, виготовлена в Німеччині на підприємствах Thyssen Krupp, загартована до 57 HRC. Ціліснопластикова ергономічна рукоятка із захистом від ковзання та упором під пальці, не боїться вологи і може дезінфікуватися та митися у посудомийних машинах.
Представлені жилові ножі EIKASO Solingen відносяться до цінового сегмента вище за середній і випускаються в Німеччині (Solingen). Німеччина по-праву вважається лідером з виробництва такого роду спеціалізованого різального інструменту.
EIKASO Solingen представлений на світовому ринку ножів вже понад 80 років і для своїх виробів використовує лише нержавіючу молібден-ванадієву сталь найвищої якості. Це дозволяє тривалий час працювати мечем з найскладнішими тушами і не переживати про можливе його пошкодження. Така сталь забезпечує збереження гостроти заточування на тривалий період, навіть якщо ножем доводиться практично в екстремальному режимі.
Жилівковий ніж використовується професіоналами на заключному етапі обробки туш тварин. Зазвичай виріб має рівне обух і досить широкий масивний клинок з різким підйомом. Найчастіше за допомогою ножа для жилування м'яса майстер розрізає філе на порційні шматки, а потім ділить їх залежно від сорту та розміру. До того ж цю модель застосовують для зачищення м'яса від плівки, жирових прошарків, хрящів, дрібних кісток, кровоносних судин, сухожиль.
Загальний кут заточування у жилових ножів стандартно становить 30˚. Для їх виробництва використовують тільки високоякісну молібден-ванадієву нержавіючу сталь, загартовану до твердості 55-58 HRC. Лезо ретельно полірують.
Жилювальні ножі EIKASO Solingen надзвичайно стійкі до затуплення та зношування. Оптимізована геометрія клинка, полірування леза, виняткова гострота, ергономічна рукоять – все це дає можливість використовувати вироби у посиленому режимі та дозволяє не перевантажувати руки при тривалій експлуатації.
EIKASO Solingen як матеріал для рукояток використовує каучук і нейлон, що робить їх тактильно дуже приємними, неслизькими навіть в умовах забруднень жиром та кров'ю, екологічно чистими та стійкими до пошкоджень. Ножам EIKASO Solingen не страшні падіння з висоти на тверді поверхні.
Жилювальні ножі також відмінно підходять для використання як звичайних домашніх кухонників. У більшості випадків ними можна чудово працювати як універсальним і використовувати для всіх основних операцій на кухні, аж до нарізки хлібобулочних виробів, овочів та сиру.

Характеристики:
Країна походження - Німеччина
Виробник - EIKASO Solingen
Тип - жиловий
Довжина леза – 160 мм;
Висота леза - 28 мм
Товщина клинка - 2,3 мм
Загальна довжина – 275 мм
Тип клинка - моносталь
Сталь - 1.4116 Krupp Stainless Steel (X50CrMoV15)
Твердість - 57HRC
Матеріал рукояті - поліпропілен
Особливості конструкції - заточений, готовий до роботи
Вага – 120 грам.

Додатково

Країна походження
Німеччина
Виробник
Solingen
Твердість
57 HRC
Вага
120 г.
Висота леза
28мм
Довжина Леза
160мм
Марка сталі
1.4116 Krupp Stainless Steel (X50CrMoV15)
Матеріал рукояті
Поліпропілен
Тип
Kitchen Knife
Товщина клинка
2,3мм
Reviews: 0

Відгуків про цей товар ще не було.

Питань: 0

Немає запитань про цей товар.

Схожі товари