Масло японської камелії (хамон Цубакі) для захисту ножів
- Опис
- Характеристики
- Відгуки
Високоочищених масло камелії марки "Kurobara" (чорна троянда) в Японії традиційно використовується для захисту лез, мечів, ножів, столярного інструменту (долота, стамески, залізяки рубанків) та іншого різального інструменту від корозії. Вже понад 100 років масло Куробара проводиться в Японії за одним і тим же рецептом. Це особливе безкислотній масло камелії дуже високого ступеня очищення. Воно має нейтральний смак і не має запаху, не висихає і не токсична, тому масло камелії марки "Kurobara" рекомендується для захисту кухонних ножів від корозії.
Японські традиційні ножі з вуглецевої сталі більш потребують постійного догляду, захисту від іржі, особливо безпосередньо після їх використання. Масла для догляду за ножами не є настільки вже необхідним елементом обслуговування, як наприклад, заточка або правка клинка. Але тим не менш, зручно і корисно завжди мати під рукою масло для регулярного догляду та обслуговування кухонних ножів (або будь-якого іншого різального інструменту, що має контакт з їжею) особливо, якщо в побуті є ножі з лезом з вуглецевої сталі. Також це масло може бути рекомендовано до використання і для ножів з хромосодержащего сталей при необхідності, наприклад, тривалого зберігання.
Перед використанням масла камелії, необхідно ретельно вимити і очистити від забруднення поверхню ножа. Потім просочити чисту ганчірку або спунш маслом і акуратно нанести його на поверхню леза ножа.
Масло камелії в пластиковій пляшці 100 мл
Країна походження: | Японія |
Бренд: | Kurobara Honpo |
Назва: | Tsubaki Camellia Oil (відомий, як "HAMONO TSUBAKI") |
Обсяг: | 100мл. |