Ваш кошик порожній :(
11641
Виробник:
Fukamizu
3213.39 грн
Країна походження
Виробник
Fukamizu
Всі характеристики
Акції та знижки
Відправлення посилок о 16.00
Клинок для виготовлення японського ножа Bunka-bocho представлений однією з найвідоміших ножових компаній півдня Японії - Fukamizu Hamono. Це варіація Сантоку з різким, під кутом, спуском обуха. Маючи гострий кут вістря і при цьому велику площину голомені, яку можна використовувати як лопатку для переміщення нарізаних продуктів.

Клинок Bunka-bocho Black тришаровий, із двостороннім заточенням. Заточення зроблено на камені 600 грит. Клинок Bunka-bocho Black має характерні для японського ножа поступове звуження товщини леза, як від обухів ріжучої кромки, так і від п'яти до вістря. Центральний шар загартований до твердості 61-62 HRC, виконаний зі сталі Blue Paper Steel (Aogami), яка зарекомендувала себе, як одна з кращих японських клинкових вуглецевих сталей. Це іржавіюча сталь, вона дає набагато більш агресивний різ і стійкіша до затуплення. Зовнішні шари виконані також зі сталі, тільки м'якшою, що запобігає пошкодженню центрального серця. Для зменшення впливу зовнішніх впливів на іржаві частини клинка голомінь леза оброблена чорнінням. Також клинок оброблений зверху водостійким лаком, для виключення корозії при складському зберіганні. При експлуатації з основної частини клінка цей лак можна не прибирати, по спусках в районі ріжучої кромки зникнути механічно в ході заточування.

Готовий ніж Bunka-bochoBlack Fukamizu після кожного використання потрібно промити водою та витерти насухо. Зберігати його краще на відкритому магнітному підвісі. Якщо Ви не припускаєте використовувати ніж довгий час - бажано змастити іржаві частини клинка маслом. Японці при цьому використовують комлевеолію. Також потрібно враховувати, що центральний шар клинка дуже тонкий і твердий, а кут заточування має критично малу величину. Потрібно уникати ударних сильних навантажень на ріжучу кромку, контакту ножа з чимось дуже твердим (кістками, замороженими продуктами тощо).

Країна походження Японія
Тип Bunka-bocho
Довжина леза 165мм
Висота леза 46мм
Товщина клинка 2мм
Загальна довжина з хвостовиком 255 мм.
Тип клинка тришаровий
Сталь середнього шару Blue Paper Steel (Aogami)
Твердість середнього шару 61-62HRC
Довжина хвостовика 80мм
Особливості конструкції заточено на камені 600 грит, зведення в нуль
Вага 120г.

Леза

Країна походження
Виробник
Fukamizu
Марка сталі
Твердість
Вид монтажу
Довжина леза, мм
Товщина леза, мм
Висота леза, мм
Вага
Reviews: 0

Відгуків про цей товар ще не було.

Питань: 0

Немає запитань про цей товар.

Схожі товари