Ваш кошик порожній :(
12317
Виробник:
Yoshihiro
6227.69 грн
Країна походження
Японія
Виробник
Yoshihiro
Всі характеристики
Акції та знижки
Відправлення посилок о 16.00

Представлений 46-ти шаровий кований ніж ручної роботи Japanese Petty серії Hammered Damascus Steel, виробництво клинка Yoshihiro Cutlery (Японія). Petty - це один з популярних різновидів японських ножів - аналог європейського універсального. Petty Yoshihiro є багатоцільовим ножем для великого діапазону кухонних потреб, таких як очищення, нарізка і т.п. Власне, його застосовують скрізь, де великі за розміром Gyuto і Santoku незручні. Як правило, Petty не є чисто декоративним атрибутом у наборі японських ножів, а досить активно використовується для різних операцій на кухні.

Представлений ніж Petty Yoshihiro серії Hammered Damascus Steel має двосторонню заточку, за спусками та підводами 50/50, кут заточування – 35 градусів. Довжина його леза – 150мм, висота 29мм, товщина у обусі 2мм, загальна довжина ножа – 285мм. Рукоятка D-подібна із стабілізованої деревини чорного граба з титановим болестером. Дерев'яні піхви сая зроблені з вільхи. Клинок має багатошарову (46 шарів) структуру з центральним сердечником з японської нержавіючої сталі VG-10, твердість який становить понад 60 одиниць за шкалою Роквелла. Центральний шар надзвичайно міцний, може бути загострений екстремально гостро і при цьому здатний утримувати гостроту ріжучої кромки протягом тривалого часу. Обкладки зроблені з більш м'яких марок нержавіючої сталі, вони утримують тонкий середній шар від зламу, забезпечують гнучкість клинку. Лезо виковане з 46-шарової домашньої сталі, має дуже стильний вигляд і водночас дуже функціональне. Структура клинка виключно ефективно перешкоджає опору продукту, що розрізається, і запобігає прилипання їжі до краю леза. Клинок заточений і після запакування в ручку – повністю готовий до використання.

Ножі виробництва компанії Yoshihiro Cutlery представлення не потребують. Це дуже відомий та іменитий виробник японських кухонних ножів, що має 700-річну історію підприємства, зі своїми традиціями, династіями та старовинними секретами виготовлення різноманітного ріжучого інструменту. Останні сторіччя Yoshihiro Cutlery зорієнтована на виробництво кухонних ножів. В асортименті компанії є понад 600 найменувань різних видів ножів, що використовуються на кухні як професійними кухарями, так і простими домогосподарками. Yoshihiro Cutlery виробляють як ножі з одностороннім, так і з двостороннім заточенням. Використовуються тільки високовуглецеві сталі, загартовані до екстремально високих показників твердості такі як Suminagashi Blue Steel, Suminagashi White Steel, Super Blue Steel, Kasumi White Steel, VG-1, VG-10. Тобто. залежно від сфери використання, у ножах Yoshihiro Cutlery широко варіюються властивості різних сталей від чистих вуглець до хромовмісних нержавіючих, але завжди виключно високої якості.

Yoshihiro Cutlery незмінно займає провідні місця у світових рейтингах виробників кухонних ножів, як правило, випереджаючи в них навіть найвідоміших виробників різального інструментів, таких як Yaxell, Shun Cutlery, Tojiro, Miyabi та багатьох інших.

Клинок Petty Yoshihiro серії Hammered Damascus Steel виготовлений вручну досвідченими майстрами в Японії, і ми рекомендуємо цей ніж, як кухарям-аматорам, так і досвідченим професіоналам, які дійсно можуть оцінити виключно високу якість японської майстерності і одержимі традиційними японськими ножами. При заточенні даного клинка необхідно уникати використання неякісних абразивних брусків, потрібно намагатися використовувати тільки високоякісні японські точильні камені.

У комплект поставки входить ніж Japanese Petty серії Hammered Damascus Steel та дерев'яні піхви Сая до нього.

Додатково

Країна походження
Японія
Виробник
Yoshihiro
Твердість
61 HRC
Висота леза
29мм
Довжина Леза
150мм
Марка сталі
VG-10
Матеріал рукояті
стабілізована деревина чорного граба
Тип
Petty
Товщина клинка
2мм
Reviews: 0

Відгуків про цей товар ще не було.

Питань: 0

Немає запитань про цей товар.

Схожі товари