Ваш кошик порожній :(
13929
Виробник:
Kanetsugu
1560.04 грн
Вага
95g
Країна походження
Японія
Виробник
Seki Kanetsugu Knife Co.
Всі характеристики
Акції та знижки
Відправлення посилок о 16.00
Gyuto 2004 Kanetsugu Miyabi Isshin 180мм кухонний японський ніж
Неймовірна ціна на Кухонний ніж Gyuto Kanetsugu Miyabi Isshin від компанії Seki Kanetsugu Knife Co. – це один із багатоцільових у використанні типів кухонних ножів. Gyuto – це аналог невеликого європейського шеф-ножа. Gyuto в перекладі означає - "коров'ячий меч", що визначає його пріоритетне призначення, як обробку великих шматків м'яса. Нерідко при виборі «головного» ножа на кухні домашні кухарі, якщо «розмір має значення», віддають перевагу традиційному Gyuto. І це відмінний вибір, як основний нож на кухні, оскільки їм можна виконувати більшість основних операцій при приготуванні їжі. У даному виконанні ножа Gyuto Kanetsugu Miyabi Isshin використано європейський стиль виготовлення рукояті. Традиційно японці не приділяють багато уваги оптимізації форми рукоятки та її обробці. Але в даному випадку, дерев'яна ручка з палісандра зроблена дуже добре. Форма рукоятки добре оптимізована під будь-який хват, дуже добре лягати у долоню. Баланс ножа Gyuto зміщений на меч, що полегшує роботу при тривалій нарізці. Кухонний ніж Gyuto Kanetsugu Miyabi Isshin ергономічний, продуманий до дрібниць та дуже зручний.
Династія майстрів Канецугу широко відома у Японії вже понад 600 років. Перші згадки про мечі, виготовлені ковалем Канецьугу, датовані 1345-1349 роком. Компанія Seki Kanetsugu була зареєстрована в 1918 Мацудзіро Кавамурою, першим президентом, нащадком японського майстра з виготовлення мечів Канецугу. На сьогоднішній день містера Кавамуру, президента компанії Kanetsugu, вважають одним із найталановитіших майстрів міста Секі загальновизнаної ножової столиці Японії. Ножі Канетсугу ніколи не можна було назвати типовими чи стандартними, адже у своєму прагненні зробити ніж максимально зручним та практичним, містер Кавамура приділяє найбільшу увагу ергономіці, а також застосовує найінноваційніші матеріали та технології. Нинішнє виробництво Kanetsugu гармонійно поєднує стародавні секрети традиційного виготовлення мечів із сучасними передовими технологіями. Однією з характерних особливостей ножів Kanetsugu є те, що їх клинки, подібно до бойових катан, заточуються в лінзу і проходять нетиповий процес термообробки, модернізований і вдосконалений майстрами компанії Kanetsugu, в тому числі і кріообробку при температурі до -70°С. Тому навіть пересічні марки сталей на ножах Kanetsugu мають набагато вищі показники, ніж аналоги від інших виробників. Це служить гарантією ідеального різу, підвищеної міцності та довговічності ножів Kanetsugu. Підбираючи різні матеріали та насиченість технологічних операцій містеру Кавамура вдалося створити серії ножів різного цінового діапазону, зберігаючи при цьому високу якість та ідеальну геометрію у кожному ножі.
Gyuto Kanetsugu Miyabi Isshin 180мм тришаровий і що важливо для японського кухонника - з двостороннім заточенням. Центральний, надзвичайно тонкий та міцний шар, загартований до твердості 57 HRC, виконаний із сталі AUS8 (Aichi Steel Co.). Зовнішні шари виконані з м'якшої сталі SUS410. Ніж має дуже тонке (1,5мм в обусі) лезо, він дуже легкий для своїх розмірів - всього лише 95 грам. Це підвищує комфорт роботи і дозволяє їм довго не відчуваючи втоми.
Сталь, з якої виготовлений центральний шар клинка ножа Gyuto Kanetsugu Miyabi Isshin 180мм – це AUS-8 – молібден-ванадієва корозійностійка сталь виробництва японського концерну Aichi Steel Works. Склад сталі AUS-8: C - 0,70 ... 0,75%, Mn - 0,50%, Сr - 13,00 ... 14,50%, Мо - 0,10 ... 0,31%, V - 0, 10 ... 0,26%, NI - 0,50%, Si - 1,00%. Сталь спочатку розроблялася як ножова та користується великою популярністю при виготовленні клинків серійних моделей складаних та кухонних ножів. Сталь AUS-8 є відмінним компромісом ціни та ріжучих властивостей. Низька вартість сталі AUS-8 обумовлюється не стільки її складом, скільки винятковою популярністю та масовістю виробництва. AUS-8 добре освоєна промисловістю, тому для ножів з неї характерна висока якість та відносно низька ціна. Саме завдяки використанню цієї сталі в клинку Gyuto Kanetsugu Miyabi Isshin 180мм вдалося створити ніж з високими ріжучими властивостями в відносно бюджетному сегменті.
Клинки зі сталі AUS-8 коляться за стандартних режимів термообробки до значень твердості в 56-59 HRC. Це оптимальні значення для кухонних ножів, щоб їх можна було б обслуговувати самостійно. Серед всіх ножових сталей AUS-8 займає гідне місце. Властивості цієї стали добре врівноважені. Вона має відмінні механічні властивості, гарну стійкість до затуплення та чудову стійкість до корозії. AUS-8 – сталь із розряду легко заточується, але важко тупитися.
Рукоятка ножа Gyuto Kanetsugu Miyabi Isshin 180мм виготовлена з палісандра (Natural Rose wood) з полімерним просоченням під тиском. Незважаючи на видиму простоту - рукоятка дуже зручно лягати в руку і має приємний тактильний відгук натуральної деревини. Ніж Gyuto Kanetsugu Miyabi Isshin 180мм не рекомендується мити в посудомийних машинах.
Ніж Gyuto Kanetsugu Miyabi Isshin 180мм заточений та готовий до експлуатації.

Леза

Вага
95g

Додатково

Країна походження
Японія
Виробник
Seki Kanetsugu Knife Co.
Твердість
57 HRC
Висота леза
42мм
Довжина Леза
180мм
Марка сталі
AUS8 (Aichi Steel Co.) в обкладках із SUS410
Матеріал рукояті
палісандр
Тип
Gyuto
Товщина клинка
1,5мм
Reviews: 0

Відгуків про цей товар ще не було.

Питань: 0

Немає запитань про цей товар.

Рекомендуємо
Схожі товари