Ваш кошик порожній :(
13770
Виробник:
Kanetsugu
1759.99 грн
Вага
95g
Країна походження
Японія
Виробник
Seki Kanetsugu Knife Co.
Всі характеристики
Акції та знижки
Відправлення посилок о 16.00
Slicer Kanetsugu Miyabi Isshin 210мм кухонний японський ніж
Неймовірна ціна на Кухонний ніж Slicer Kanetsugu Miyabi Isshin від компанії Seki Kanetsugu Knife Co. - Це слайсер. Подібно до вонагібу, він призначений для делікатної нарізки акуратними тонкими шматочками (слайсами) риби, м'яса або інших продуктів. Агресивний дизайн ножа розроблено з урахуванням функціональних особливостей призначення. По суті, це ніж Sashimi bocho, тільки з двостороннім заточуванням, що, втім, не є оригінальним та властиво ножовій острівній культурі різних регіонів Японії. Ніж Slicer Kanetsugu Miyabi Isshin 210мм відмінно лежить в руці, баланс ножа зміщений на клинок, що полегшує роботу з довгим лезом при нарізанні, ергономічний та продуманий до дрібниць.
Династія майстрів Канецугу широко відома у Японії вже понад 600 років. Перші згадки про мечі, виготовлені ковалем Канецьугу, датовані 1345-1349 роком. Компанія Seki Kanetsugu була зареєстрована в 1918 Мацудзіро Кавамурою, першим президентом, нащадком японського майстра з виготовлення мечів Канецугу. На сьогоднішній день містера Кавамуру, президента компанії Kanetsugu, вважають одним із найталановитіших майстрів міста Секі загальновизнаної ножової столиці Японії. Ножі Канетсугу ніколи не можна було назвати типовими чи стандартними, адже у своєму прагненні зробити ніж максимально зручним та практичним, містер Кавамура приділяє найбільшу увагу ергономіці, а також застосовує найінноваційніші матеріали та технології. Нинішнє виробництво Kanetsugu гармонійно поєднує стародавні секрети традиційного виготовлення мечів із сучасними передовими технологіями. Однією з характерних особливостей ножів Kanetsugu є те, що їх клинки, подібно до бойових катан, заточуються в лінзу і проходять нетиповий процес термообробки, модернізований і вдосконалений майстрами компанії Kanetsugu, в тому числі і кріообробку при температурі до -70°С. Тому навіть пересічні марки сталей на ножах Kanetsugu мають набагато вищі показники, ніж аналоги від інших виробників. Це служить гарантією ідеального різу, підвищеної міцності та довговічності ножів Kanetsugu. Підбираючи різні матеріали та насиченість технологічних операцій містеру Кавамура вдалося створити серії ножів різного цінового діапазону, зберігаючи при цьому високу якість та ідеальну геометрію у кожному ножі.
Клинок ножа Slicer Kanetsugu Miyabi Isshin 210мм тришаровий і що важливо для японського кухонника - з двостороннім заточенням. Центральний, надзвичайно тонкий та міцний шар, загартований до твердості 57 HRC, виконаний із сталі AUS8 (Aichi Steel Co.). Зовнішні шари виконані з м'якшої сталі SUS410. Ніж має дуже тонке (1,5мм в обусі) лезо, він дуже легкий для своїх розмірів - всього лише 95 грам. Це підвищує комфорт роботи і дозволяє їм довго не відчуваючи втоми.
Сталь, з якої виготовлений центральний шар клинка ножа Slicer Kanetsugu Miyabi Isshin – це AUS-8 – молібден-ванадієва корозійностійка сталь виробництва японського концерну Aichi Steel Works. Склад сталі AUS-8: C - 0,70 ... 0,75%, Mn - 0,50%, Сr - 13,00 ... 14,50%, Мо - 0,10 ... 0,31%, V - 0, 10 ... 0,26%, NI - 0,50%, Si - 1,00%. Сталь спочатку розроблялася як ножова та користується великою популярністю при виготовленні клинків серійних моделей складаних та кухонних ножів. Сталь AUS-8 є відмінним компромісом ціни та ріжучих властивостей. Низька вартість сталі AUS-8 обумовлюється не стільки її складом, скільки винятковою популярністю та масовістю виробництва. AUS-8 добре освоєна промисловістю, тому для ножів з неї характерна висока якість та відносно низька ціна. Саме завдяки використанню цієї сталі в клинку Slicer Kanetsugu Miyabi Isshin вдалося створити ніж з високими ріжучими властивостями в відносно бюджетному сегменті.
Клинки зі сталі AUS-8 коляться за стандартних режимів термообробки до значень твердості в 56-59 HRC. Це оптимальні значення для кухонних ножів, щоб їх можна було б обслуговувати самостійно. До того ж, цю сталь можна заточити дуже гостро, що має першочергове значення для слайсера.
Серед всіх ножових сталей AUS-8 займає гідне місце. Властивості цієї стали добре врівноважені. Вона має відмінні механічні властивості, гарну стійкість до затуплення та чудову стійкість до корозії. AUS-8 – сталь із розряду легко заточується, але важко тупитися.
Рукоятка ножа Slicer Kanetsugu Miyabi Isshin виготовлена з палісандра (Natural Rose wood) з полімерним просоченням під тиском. Незважаючи на видиму простоту - рукоятка дуже зручно лягати в руку і має приємний тактильний відгук натуральної деревини. Ніж Slicer Kanetsugu Miyabi Isshin не рекомендується мити у посудомийних машинах.
Ніж Slicer Kanetsugu Miyabi Isshin заточений та готовий до експлуатації.

Леза

Вага
95g

Додатково

Країна походження
Японія
Виробник
Seki Kanetsugu Knife Co.
Твердість
57 HRC
Висота леза
34мм
Довжина Леза
210мм
Марка сталі
AUS8 (Aichi Steel Co.) в обкладках із SUS410
Матеріал рукояті
палісандр
Тип
Slicer
Товщина клинка
1,5мм
Reviews: 0

Відгуків про цей товар ще не було.

Питань: 0

Немає запитань про цей товар.

Рекомендуємо
Схожі товари