Ваш кошик порожній :(
11326
1219.91 грн
Країна походження
Виробник
Всі характеристики
Акції та знижки
Відправлення посилок о 16.00

Клинок Usuba із серії Blade Compact для виготовлення японського ножа досить специфічний за своїм виглядом і, безумовно, відноситься до кухонної екзотики. Незважаючи на назву клинка – Usuba, у класифікації японських кухонних ножів це лезо точніше було б назвати Nakiri. Usuba і Nakiri - це різні ножі і на японській кухні вони виконують не просто відмінні завдання, а й використовуються різними фахівцями. Більш важка і широка в обусі Usuba, з одностороннім заточуванням використовується, в основному, для оформлювальних завдань на професійній кухні, а Nakiri з дуже тонким лезом і дуже тривалими двосторонніми спусками під екстримально малим кутом (іноді до 5 градусів) використовується в основному в побуті для домашнього вживання. Єдине, що поєднує ці два ножі - це клинок у вигляді прямокутника і те, що вони призначені для роботи по овочах. Прямокутне лезо цих ножів дозволяє використовувати його як імпровізовану лопатку для переміщення нарізаних овочів. В інтерпретації для європейського ринку виробляють якийсь усереднений варіант цього ножа, який найчастіше зветься – Usuba, як клинок Usuba із серії Blade Compact. Цей ніж дуже гармонійно доповнює мережі японських кухонників, надаючи їм специфічний екзотичний колорит. Нарізку овочів, для якої і призначений цей ніж, на європейській кухні можна зробити й іншими ножами, тими ж Santoku або Gyuto, проте з Usuba з мечем із серії Blade Compact це робити набагато комфортніше і практично. Ви вже ніколи не відмовитеся від цього невеликого, але дуже зручного японського винаходу, якщо спробуєте попрацювати хоча б раз.

Представлений клинок із серії Blade Compact для виготовлення кухонного ножа Usuba має двостороннє заточення. Довжина його леза - 105мм, висота 27мм, товщина в обусі 1,2мм, загальна довжина заготівлі клинка з хвостовиком - 145мм. Сам клинок має тришарову структуру. Середній шар – робочий та виготовлений із нержавіючої сталі VG-1 – стартової модифікації загальновідомої марки VG-10, розробленої спеціально для застосування у ножовій тематиці. Середній шар загартований до твердості 60HRC і забезпечує неймовірно високу гостроту ножа і стійкість до затуплення. Обкладки зроблені з м'якої нержавіючої сталі, вони утримують тонкий середній шар від зламу, забезпечують гнучкість клинку. Клинок заточений і після запакування в ручку – повністю готовий до використання.

Кухонний ніж Usuba з клинка серії Blade Compact - це спеціалізований японський кухонний ніж, який призначений в основному для нарізки овочів і також використовується як лопатка для їх накладання. Дуже тонке заточення з кутом менше, ніж 10 градусів зі зведенням у нуль не дозволить розрізати, наприклад, заморожені продукти. Але якщо Вам потрібен ніж гострий, як бритва, для дуже тонких операцій з продуктами - ніж Usuba з представленого клинка - це те, що потрібно.
Країна походження Японія
Тип Usuba
Довжина леза 105 мм.
Висота леза 27 мм.
Товщина клинка 1,2 мм.
Загальна довжина 145 мм
Сталь VG-1
Особливості конструкції заточений, зведення в нуль
Монтаж Під всадний монтаж

Леза

Країна походження
Виробник
Марка сталі
Твердість
Вид монтажу
Довжина леза, мм
Товщина леза, мм
Висота леза, мм
Вага
Reviews: 0

Відгуків про цей товар ще не було.

Питань: 0

Немає запитань про цей товар.

Схожі товари
11369
Лезо MG S150
Лезо MG S150
1801.70 грн
11370
Лезо MG S200
Лезо MG S200
2214.50 грн
11371
Лезо Brisa Carver 150 12C27
Лезо Brisa Carver 150 12C27
1285.70 грн
11471
Лезо BRISA Chef 185 12C27/F
Лезо BRISA Chef 185 12C27/F
1715.70 грн
11898
Лезо ножа Chef 220
Лезо ножа Chef 220
919.34 грн
11979
Лезо Necker 70/ScZ 12C27
Лезо Necker 70/ScZ 12C27
1242.70 грн
12000
Лезо BRISA Chef 160 12C27/F
Лезо BRISA Chef 160 12C27/F
1672.70 грн
12021
Лезо Brisa Bobtail 80/Sc
Лезо Brisa Bobtail 80/Sc
1414.70 грн
12114
Лезо Skinner 95 12C27
Лезо Skinner 95 12C27
1156.70 грн
12115
Лезо Bobtail 80/F 12C27
Лезо Bobtail 80/F 12C27
1 review
1414.70 грн
12318
Клинок Brisa Paring 90
Клинок Brisa Paring 90
399.90 грн